Manuály pre Trisa Fritézy
Ďalej sú uvedené všetky modely Trisa Fritézy, ktorých návody máme pre vás k dispozícii. V často kladených otázkach v spodnej časti stránky nájdete užitočné tipy týkajúce sa daného výrobku. Chýba na zozname nejaký model? Dajte nám o tom vedieť.
Je váš výrobok pokazený a nepodarilo sa vám problém odstrániť pomocou pokynov v návode? Prejdite na portál Repair Café, kde nájdete bezplatné servisné služby.
Často kladené otázky
Náš tím podpory vyhľadáva užitočné informácie o výrobkoch a odpovede na často kladené otázky. Ak nájdete v našich často kladených otázkach nejakú nezrovnalosť, dajte nám o tom vedieť pomocou nášho kontaktného formulára.
Ako často by som mal vo svojej fritéze nahradiť tuk alebo olej? Overená
Aby ste dosiahli optimálny výsledok, je vhodné vymeniť tuk alebo olej každých 8 vyprážaní, ak pripravujete občerstvenie. Ak pripravujete hranolky, tuk alebo olej je možné vymeniť každých 12 vyprážaní.
Bolo to užitočné (1019) Čítaj viacMôžem vyčistiť vnútro svojej fritézy pomocou drôtenky? Overená
Nie. Väčšina fritéz má špeciálnu vrstvu, ktorú je možné poškodiť použitím drôtenky alebo abrazívneho čističa. Používajte iba mäkkú stranu drôtenky alebo vlhké utierky.
Bolo to užitočné (430) Čítaj viacČo je „studená zóna“ v mojej fritéze? Overená
V hlbokých fritézach so studenou zónou časť oleja sedí pod vykurovacím telesom. Táto časť oleja zostáva chladnejšia ako horná časť. Drobky budú plávať na dno a skončia v tejto studenej zóne, aby olej zostal dlhšie čistý.
Bolo to užitočné (408) Čítaj viac